Yaşar Gürsoy'dan ses getiren kitap: "Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor"

Gazeteci ve yazar Yaşar Gürsoy'un kaleme aldığı "Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor Tüm Belgeleriyle Asrın Lideri'nin Kronolojik Ölüm Yolculuğu" kitabı kısa sürede en çok satanlar arasına girdi.

Yaşar Gürsoy'dan ses getiren kitap: "Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor"

Yaşar Gürsoy, ses getiren kitabıyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı:

"Bu araştırmayı kitaplaştırırken tüm ön yargılardan arınarak kaleme aldım.
22 yıldır üzerinde olduğum bu konuda asla kimseyi ya da kurum, kuruluş, dernek ve cemiyeti direkt suçlamadım.

Şöyle ki;
Atatürk'ün ölümü ardından her daim gündemde olan "Atatürk'ü Masonlar öldürdü" tezini bile temel alıp ilerlemedim.

Tek partili dönemde olunmasına rağmen suçlanan hiçbir partili kişiyi hedef seçmedim.
CHP karşıtı zihniyetlerin ucube komplo teorilerini de asla baz almadım. (Kitabı en başından sonuna değin okuyanların bunu anlayacağına inancım sonsuz...)

Kitabı okurken satır arası okumalardaki tespitler dikkate alındığında; hala Dünya'ya eşi benzeri gelmemiş bir Devlet önderinin ne denli acımasızca ölüme sürüklenişine tanıklık edecek, kararı sizler vereceksiniz.

Çok konuşulan iki konuda, iki önemli tespiti belirtmek isterim:

Atatürk'ün ölüm yolculuğunda Mason cemiyetinin o dönemde de aktif olması, ölümüne direkt olarak katıldığı anlamı taşımamalı. Zira her örgütlenmeler içerisinde örgütüne ihanet eden, çıkar odaklı global planların hizmetine giren hain bireyler olması mümkündür. Bu tek partiyle yönetilen ülkeler içinde geçerlidir…

Tarihe damga vuran önderlerin ölümleri her daim şüpheli olmuştur.

Bende oluşan düşünce, Atatürk'ün aramızdan bilerek koparılışı olmuştur… Kötü niyetli Dünya para, silah, uyuşturucu, ilaç ve finans baronlarının dengelerini bozmasından kaynaklıdır.

Ülkemiz sınırlarında onlara hizmet eden yok mudur, elbette vardır. Aradan geçen 84 yılda o hainleri ifşa etmek mümkün müdür? Hayır. Ama zinciri halkalarını birleştirdiğinizde sonuca ulaşmak mümkündür.

Tek partinin olduğu o dönemde, parti içinde o global güçlerle şahsi ihtiraslarıyla ortak hareket eden yok mudur, vardır.

Bu iki tespitin ayrıntılarını ve yorumunu kitabın tamamını okuyan siz kıymetli okuyucu dostlara bırakıyorum.

Kitaba değer verip temin eden okuyucu dostlarıma tavsiyem, O DOKTOR ve Onun bağlantılarıyla, hayatta kaldığı sürece nasıl yaşadığına odaklanmaları olacaktır.

Yurtsever dava ve silah arkadaşlarıyla bizlere böylesine müthiş bir vatan toprağı yaratan Atatürk’ü geri getirmek imkânsızdır. Ama imkânımız olan bir şey vardır:

O’nu ve devrimlerini her daim yüreğimizde yaşatmak..."

KİTABI SATIN ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..

Yaşar Gürsoy'dan ses getiren kitap: "Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor"