Yaşar İpek: "Tek antidepresanım şarkı söylemek"

Geçtiğimiz hafta yayımladığı Sezen Aksu şarkısı 'Ben De Yoluma Giderim' ile müzik listelerinde yükselişini sürdüren şarkıcı Yaşar İpek, Müzik Onair Instagram canlı yayınında Cüneyt Diktaş'ın sorularını yanıtladı.

Yaşar İpek: "Tek antidepresanım şarkı söylemek"

Yaşar İpek, müzikal kariyeri üzerine merak edilen soruları samimiyetle yanıtladı. Yaşar İpek çıkmayı bekleyen yeni albümünden, pandemi sürecinden, projelerinden ve hayallerinden de söz etti.

Yaşar İpek: "Tek antidepresanım şarkı söylemek"

Yaz Tatilinden Şarkı Çıktı

 Son şarkısı 'Ben De Yoluma Giderim'den söz eden Yaşar İpek, ''Hiç planlarım arasında yoktu. Mustafa Ceceli falan biz böyle ailecek tatile çıktık. O tatil sırasında biz bize otururken Mustafa'ya bu şarkıyı söyledim. Sonra iPad'e bu şarkıyı kaydetti, gitar çaldı. Sezen Aksu'ya gönderdik çok beğendi. Göcek'te tatildeydik hiç o ambiyansı bozmadan yönetmeni çağırdım ve klip çektik. Yayına sokmuş olduk.''

Yaşar İpek: "Tek antidepresanım şarkı söylemek" - Resim : 2

Şarkıcılık Kalıbı Bana Dar Geldi

Klipteki imaj değişikliği dikkat çeken Yaşar İpek, ''Kendimi sürekli güncellemem gerektiğine inanıyorum. Yeniliğe her zaman çok açık bir insanım. İyi de olduğunu düşünüyorum. Bundan önce de 'Sus', 'Alışamadım' ve sevgili Harun Kolçak'ın 'Korkuyorum' şarkısını okudum. Şarkıcılık kimliği bana dar geldi. Yorumculuğu daha çok sevdim. Müslüm Gürses'in son zamanlarında yaptığı işler bana çok güzel bir örnek. Bu yeniliğin peşindeyim. Çok daha iyi eserler hazırladım. Cover çalışmalarım her zaman olacak'' diye konuştu.

 Tek Antidepresanım Şarkı Söylemek

Konser vermeyi çok özlediğini söyleyen İpek, sahne çalışmalarının sonbahar aylarından itibaren başlayabileceğini söyledi. Ünlü yorumcu, ''6 aydır şarkı söylemiyorum bu çok acı bir şey. Bence Eylül ayından sonra bir şeyler kendini belli edecektir. Eylül ayından sonra şarkı söylemeye başlayacağız gibi gözüküyor. Benim albümümü bekletmemin tek sebebi bu. Ben şarkılarımı çıakrdıktan sonra sevenlerimle diyaloğa geçemeyeceksem beni çok tatmin etmeyecektir. Biz yol haritası ne gösterecekse ona uymak zorundayız. Umut ediyorum ki bir arada olup şarkılar söyleriz. Instagram'dan yayın yapmak ya da Cumhurbaşkanlığı konserleri gibi seyircisiz konserler ne kadar mutlu edecek ki? Göz teması kuramadıktan sonra... Benim tek antidepresanım şarkı söylemek. Gerçekten tedavi oluyorum. Bu bekleyiş çok uzun oluyor.'' açıklamasında bulundu.

Sinema Sektörüne Girebilirim

İpek "Kendi yazdığım hikayeler var. Bunların bir tanesini mutlaka sinemaya çevirmek istiyorum. Çok iddialı çalışmalar hepsi hazır. Kağıda dökülen hikayeler. Hayat, kadın-erkek ilişkileri ve çok sıkı bir komedi hikayem var. Ben çocukluğumdan beri bu işe çok meraklıyım. 4 yaşından 12 yaşına kadar sinema filmlerinde oynadım. Çocukluğum kamera önlerinde geçti diyebilirim. Rahmetli babam sinema sektöründeydi ve film şirketimiz vardı. Mutlaka sinema ile alakalı bir şeyler yapacağım ileride." diyerek merak uyandırdı.