Yasemin Kutsi yaşanacak Ay Tutulması'nın 12 burca etkisini yazdı!..

Yaptığı her tahmin şaşırtıcı bir şekilde gerçekleşen; ünlü astrolog Yasemin Kutsi 25. Nisan Perşembe Akrep Burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulmasının 12 burcu nasıl etkileyeceğini sizler için kaleme aldı...

Yasemin Kutsi yaşanacak Ay Tutulması'nın 12 burca etkisini yazdı!..

KOÇ Burcunda; Maddi konular gündeme gelebilir. Miras konuları, maddi değişiklikler.. Belki de savunmak durumunda kalacağınız mali konular. Yol... Göç tasarısı.. Çocuklara karşı sabırlı olmaya işaret ediyor. Pazarlamada başarıya da işaret..

BOĞA Burcunda; Evlilik ve ortaklık konularına işaret ediyor. Sağlığınıza, gıdanıza dikkat. Aile içi tartışma veya acil durumlara müdahale.. Şeffaf olmalısınız. 27-29 arası alım satım işleri ve ticarette büyük başarı. Ay sonu sürpriz gelişme...

İKİZLER Burcunda; Sağlığa işaret ediyor. Dikkat etmelisiniz. Değişiklik gündemde. Her konuda orta yolu bulmalısınız. Kanun ve yargıyla ilgili konularda sessiz, sakin olun. Venüs - Uranüs buluşması yeni bir projeyi müjdeliyor. Yeni aşk kapıda..

YENGEÇ Burcunda; (varsa) Çocuklarlara ilgili konulara işaret ediyor. Duygusal hayatta yeni bir değişikliğe (aşka) da işaret ediyor. Bugünlerde cereyan eden olayların geleceğe etkisi büyük. Yeni bir proje gündemde. Bir ortaklık bozulabilir!..

ASLAN Burcunda; Aile içi ihtilafa işaret.. Anne veya babanın stresli durumu (varsa) eşle ilgili.. Zor süreçten geçen aile fertlerinden biri endişe yaratabilir. Sağlığa dikkat!. Gökyüzü hala işlerinizi destekliyor devam...

BAŞAK Burcunda; Bir hedefini gerçekleştirmeye işaret ediyor. Aile ile ilgili sürpriz haberler alınabilir. Orta yolu bulup barışı sağlamalısınız.. 26-29 arası imzalardan sakının... Yeni bir aşka işaret!..

TERAZİ Burcunda; Tutulmanın size hiç bir etkisi yok. Ancak maddi konularda şanslar yükseliyor. Belki bir konuda payınızı alacaksınız. Maceradan korkmayın. Bir akraba veya komşularla tartışmalar gündeme gelecek. 29-30'unda sinirlerinize hakim olun. Sakin olun..

AKREP Burcunda; Özel hayatta kargaşaya işaret ediyor. Zora sokan ilişkilerde son verme zamanı. Bu tutulma burcunuzda gerçekleşecek. Stres yaratabilir. Hiç bir yeniliğe adım atmayın. Sezgilerinize güvenin.

YAY Burcunda; Gizli olaylar su yüzüne çıkabilir. Bu süreç hayatınızın dönüm noktası olabilir. 27-28 duygusallık dorukta. Maddi istikrar sağlamak isteyeceksiniz.

OĞLAK Burcunda; Ortaklar, arkadaşlar.. Karşı güçlerle tartışmalar anlaşmaları bozacak duruma getirebilir. Ciddi konulara el atmanın zamanı.. Güçlü gruplar sizi destekleyecek. Gizli işler gündemde. Gizli düşmanlar... Bir işte çekileceksiniz. Bir şey bozulacak ama çok iyi bir şey başlıyor. Yolda!..

KOVA Burcunda; Stres, sinir yaratabilir. Dikkat!.. Tartışmalardan uzak durun.. 25-29 kazalara açıksınız. Hiçbir konuda kötümser olmayın (kanun, yargı) 29-30 bir karardan döneceksiniz. Anılar sizi sıkabilir!..

BALIK Burcunda; Yeni anlaşmalar gündemde... Stres ve tartışmalardan uzak durun... Güvenliğinizi sağlayın. Kazalara açıksınız. Büyük bir yatırım (size göre) gündemde.. Ev gibi... Güçlü gruplar isteklerinizi desteleyecek! (isteyin)


25. NİSAN. PERŞEMBE: Ay Tutulması Akrep'te.. Tüm burçları etkileyecek ve etkisi 2 Mayıs'a kadar sürecek. Daha sonra 10. MAYIS. CUMA Güneş Tutulması Boğa'da..

Gelecek hafta yazacağım..

www.yasminkutsi.com ve twitter.com/yaseminkutsi den beni takip etmeye devam edin..


YASEMİN KUTSİ