Yasemin Kutsi'nin astrolojik tahminleri yine gerçekleşti!...

04. Ekim. 2012'de Dr. Ender Saraç'ın canlı yayın konuğu olan ünlü sanatçı /astrolog Yasemin Kutsi hangi astrolojik tahminlerde bulunmuştu?...

Yasemin Kutsi'nin astrolojik tahminleri yine gerçekleşti!...

ABD ve Rusya'nın Suriye'nin elindeki kimyasal silahların yok edilmesi üzerine Cenevre'de yaptığı görüşmeler üçüncü gününde devam ediyor.

İki ülkenin müzakere ekibi görüşmelere devam ederken ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Bakan Kerry, ABD ve Rusya'nın Suriye'nin elindeki kimyasal silahların alınması ve yok edilmesi metotları üzerinde anlaşmaya vardıklarını söyledi. İki ülkenin Suriye'nin elindeki kimyasal silah türleri ve sayıları hakkında anlaşmaya vardıklarını dile getiren ABD'li Bakan, Suriye'nin de bir hafta içinde elindeki silahların listesini sunması gerektiğini bildirdi.

04. Ekim. 2012'de Dr. Ender Saraç'ın canlı yayın konuğu olan ünlü sanatçı /astrolog Yasemin Kutsi, Satürn'ün gündelik hayatımızı nasıl etkileyeceğine; Akrep Burcu olan Türkiye'nin Satürn'den nasıl etkileneceğine dair astrolojik tahminlerini izleyicilerle paylaşarak büyük devletlerin anlaşacağını, vicdanı uyanış olmaz ise gökyüzünün 3. Dünya Savaşı etkilerini taşıdığını dile getirmişti.

İŞTE YASEMİN KUTSİ'NİN 'TAM İSABET' DEDİRTEN O TAHMİNLERİ... İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!...

Yasemin Kutsi'nin burcunuza özel aylık astrolojik yorumlarını ise buraya tıklayarak okuyabilirsiniz...