Yasemin Masis 4 bin dolarlık puset aldı

Yaklaşık 4 buçuk aylık hamile olan Yasemin Masis, bebeği için puseti seçti. Sosyetik güzel, Londra tatilinde İngiliz Kraliyet Ailesi'nin kullandığı 4 bin dolarlık pusetlerden satın aldı.

Yasemin Masis 4 bin dolarlık puset aldı
Takvim'den Özge Gürcan'ın özel haberine göre iş adamı Dikran Masis ile 2009 yılında evlenen Yasemin Masis, yaklaşık 4 buçuk ay önce de hayatının en mutlu haberini aldı. 35 yaşındaki sosyetik güzel, 70 yaşındaki eşinden hamileydi. Şimdiden bebekleri için hazırlıklara başlayan Masis çifti, geçtiğimiz günlerde gittikleri Londra'da da bol bol bebek alışverişi yaptı.

DİANA'NIN DA FAVORİSİYDİ

Yasemin Masis, bir mağazada gördüğü pusete ise hayran kaldı. Sosyetik güzelin satın aldığı bebek arabası ise oldukça özel. Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William tarafından da tercih edilen pusetin aynı modelini daha önce de Prenses Diana kullanmıştı.

Hemen hemen tüm İngiliz Kraliyet Ailesi fertleri tarafından tercih edilen 'Silver Cross Balmoral' isimli bebek arabası, tamamen el yapımı. 

JENNİFER LOPEZ DE KULLANMIŞTI

Fiyatı 4 bin dolar yani yaklaşık 12 bin lira olan pusetin gövdesi paslanmaz çelikten üretilmiş. Otomatik fren sistemi de bulunan bebek arabası, aralarında Jennifer Lopez'den Britney Spears'a kadar birçok dünyaca ünlü yıldızın da tercihi olmuştu. Bebeğini kucağına almak için büyük bir heyecan yaşayan Yasemin Masis'in de bu gözde bebek arabasını tercih etmesi "Prenses Yasemin" yorumları yaptırdı.

Bu arada daha önce de Demet Akalın da aynı marka pusetten satın alarak gündem olmuştu.