Yasemin Özilhan'ın krem önerisi tepki çekti

Instagram hesabını aktif şekilde kullanan Yasemin Özilhan, kıyafetlerini ve bakım ürünlerini sık sık paylaşıyor.

Yasemin Özilhan'ın krem önerisi tepki çekti

Ünlü isim önceki gün de cilt bakımı için kullandığı kremleri önerdi. Yasemin Özilhan’ın önerdiği bakım ürünün fiyatının 45 bin lira olduğunu ifade eden sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Kullanıcılar Yasemin Özilhan’ı eleştiri yağmuruna tutarken “Dalga mı geçiyorsun?”, “İnsanlar ne durumda bilmiyor musun?”, “Defalarca heceleyerek kaç para olduğunu anlamaya çalıştım”, “Yasemin Özilhan’ın 45 bin liralık kremine bakarken fakirleştim”, “Bu krem hasta mı bakıyor? Bu fiyata sadece yüze bakmaz”, “Gerçekten 45 bin liralık ürün mü kullanıyorlar?”,  “Bu nasıl bir zenginlik?” şeklinde yorumlar yazdı.

“NE TAVSİYE EDERİM NE DE KULLANIRIM”

Tepkilerin ardından ‘2. Sayfa’ programının sunucularına mesaj atan Yasemin Özilhan, “Ben de sayenizde 45 bin liraya krem olduğunu öğrendim. Aynı marka olabilir ama çeşitleri farklı. 45 bin TL’lik kremi ne tavsiye ederim ne de kullanırım. Bugüne kadar hakkımda çıkan yalan haberlerin hiçbirini düzeltme ihtiyacı hissetmedim. Ancak ekonomik olarak bulunduğumuz bu süreçte hakkımda bu şekilde yanlış haber yapılıp insanlara hedef gösterilmem beni son derece rahatsız etti” ifadelerini kullandı.