Yaşlı çift evlerinde dehşeti yaşadı

İzmir Urla Zeytinalanı'nda yaşayan Almanya'dan emekli 78 yaşındaki Hüseyin Koç ile 80 yaşındaki eşi Güllü Koç evlerinde dehşeti yaşadı.

Yaşlı çift evlerinde dehşeti yaşadı

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre yaşlı çiftin evine önceki gün gelen 2 kişi zili çalarak "Hüseyin Amca" diye seslendi. Bu esnada bahçedeki çimlerin bakımı için birini bekleyen Güllü Koç kapıyı açtı.

Güllü Koç kapıyı açar açmaz iki kişi üstüne çullanıp yere düşürdü ve darp etmeye başladı.

Talihsiz kadın ağlayarak 'Yapmayın, vurmayın' diye haykırdı.

BIÇAK DAYADILAR

Bu sırada zanlılardan biri yatak odasında uyuyan Hüseyin Koç'u sürükleyerek salona getirdi. Hüseyin Koç'un boğazına bıçak dayayan maskeli ve kapüşonlu zanlılar, yaklaşık 25 bin lira değerindeki künye altın ve paraları alıp kaçtı. Komşulardan yardım isteyen Koç çifti için 112 acil servis ekipleri çağırıldı. Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güllü Koç'un bazı dişlerinin kırıldığı, vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğu, Hüseyin Koç'un da vücuduna aldığı darbeler nedeniyle morluklar olduğu tespit edildi.

İki saldırganın, olaydan iki gün önce de gelip kendilerini polis olarak tanıttıkları ortaya çıktı.

Hüseyin Koç'un kimliğini verdiği, ancak Güllü Koç'un "Önce sen kimliğini göster" demesi üzerine zanlıların evden gittikleri öğrenildi.

Konular gasp İzmir darp