YATAK ODASI SIRLARINI AÇIKLADILAR

İşte dünyaca ünlü yıldızların ,partnerleriyle paylaştıkları yatak odalarından çok özel sırlar..

YATAK ODASI SIRLARINI AÇIKLADILAR


Beyonce
Ünlü şarkıcı Beyonce, eşi Jay-Z ile yaşadıkları hakkında şöyle konuştu "Biz eşim Jay-Z ile çok seksi siyah bir elbise gibi oluyoruz. Ancak her kadın başka başkadır. Her kadının ayrı ayrı sırları vardır" dedi.

Halle Berry
Güzel yıldız Halle Berry, yaşadığı ilişkilerinde sesini kaydetmeyi çok sevdiğini anlatıyor.

Dita Von Teese
Seksi Dita ilişki yaşadığı Marilyn Manson'ın en çok çorap ve kemerlerinden şikayetçi. Doğru çorap ve kemeri tercih etse her şey daha yolunda gidecek diyor.

Eva Longoria Parker
Ünlü yıldız Eva Longoria evli olduğu basketbolcu eşi Tony Parker ile ilişkisinde en çok Fransızca'yı kullandığını söylüyor. Bir Fransız olan eşi için Fransızca özel kelimeler öğrenen güzel Eva, zaman zaman yeni öğrendiği kelimeleri eşinin kulağına fısıldıyormuş.

Kristen Dunst
Güzel yıldız Dunst, yaşadığı ilişkilerde genellikle yatak odasını tercih etmediğini söylüyor. Yatak odası hariç aklınıza gelebilecek her yer onun için uygun.

Jack Nicholson
Dünyaca ünlü aktör Jack Nicholson hakkında ise Ursula Auburn açıklama yaptı. Şimdiye kadar pek çok ünlü isimle birlikte olduğunu söyleyen Ursula, en iyisinin Nicholson olduğunu söyledi. Detay olarak ise Nicholson'un yatakta küfür ettiğini söyledi.

Jordan, iyi bir seksin anahtarının kendisinde olduğunu söylüyor.

Nikki Sanderson
Ünlü aktrist Nikki, eski sevgilisi Jamie Meakin ile yaşadığı çok özel bir anısını paylaştı. Sevgilisiyle gittikleri bir otel odasında beyaz bir elbise giyen Nikki, yatağın ve yerlerin güllerle kaplı olduğunu söyledi. Bir kadeh şampanyadan sonrasını ise hatırlamıyor.

Britney Spears
Skandallarıyla ünlü şarkıcı Spears, kontrolün her zaman kendisinde olduğunu söyledi ve ekledi "Kontrolü erkeğe vermek her zaman bana çok zor geldi."

Mariah Carey
Seksi şarkıcı Mariah Carey, ilişkilerinde en çok telefonda konuşmayı sevdiğini söylüyor.

David Boreanaz
Eski kız arkadaşı David hakkında şunları söylüyor "Gerçekten çok eğlenceli bir erkek. Vücudumla öylesine oynuyor ki, en çok da ayaklarımla oynaması hoşuma gidiyor" diyor.

Gari Halliwell
Ünlü şarkıcı Geri Halliwell, televizyonda yayınlanan belgeselde aşk hayatını anlattığını söylüyor. Ünlü yıldız, bir seferinde kaldığı bir otel güvenlikçisine sıra dışı bir alışveriş yaptırdığını söylüyor.

Sophie Anderton
Güzel manken Sophie, mutluluğu yakalayabilmek için yoga yaptığını açıkladı. Vücut hareketlerine esneklik katmak için Yoga'nın kendisine çok iyi geldiğini söylüyor.