Yeni evli çift tüm birikimlerini sele kaptırdı!

İstanbul’da sel felaketi 8 ay önce evlenen Yalçın Kılıç ile 3 aylık hamile eşi Zehra Kılıç’ın dairesini de vurdu. 50 bin liralık ziynet, 25 bin lira nakit para kayboldu. Kılıç çiftinin 130 bin liraya aldıkları tüm eşyaları da kullanılmaz hale geldi.

Yeni evli çift tüm birikimlerini sele kaptırdı!

İstanbul'da aniden etkili olan sağanak yağmur ve şiddetli fırtınada en büyük hasarı Esenyurt ilçesi aldı. Pınar Mahallesi'nde dere taşınca daireleri ve işyerlerini su bastı. Sel felaketinden 137 civarında bina etkilendi. Bu binalardan Özeller Apartmanı'nda yaşayan ve 8 ay önce evlenen Yalçın-Zehra Kılıç çifti umutlarını sele kaptırdı.

Bodrum kattaki dairelerini su basan çiftin düğünde takılan 50 bin liralık ziynet ve 25 bin lira nakit parası kayboldu. 8 ay önce 130 bin lira ödeyerek satın aldıkları eşyaları da çamurla kaplanınca kullanımaz hale geldi. Çiftin evlendikten sonra özenerek fotoğraflarını çektiği mutlu yuvalarından geriye çamur deryası kaldı.

Yalçın-Zehra çifti daire temizliği yaparken Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yardımlarına koştu. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, sahada incelemelerini sürdürürken ziyaret ettiği çifti dairenin çok hassas şekilde temizlenmesini istedi.

Zehra Kılıç, sel felaketinin yaşandığı sırada Babalar Günü münasebetiyle gittiği babasında olduklarını söyledi. Zehra Kılıç, "Bir süre babamda kalmıştık. Sokağımızda sel felaketi olduğunu televizyonlardan görünce başımızdan aşağı kaynar sular boşaldı. Kirada oturduğumuz dairemize geldiğimizde tavana kadar su içinde kaldığını ve arka tarafındaki daireden bizim daireye eşyaların geldiğini fark ettik. Düğünden önce aldığımız sıfır eşyalar kullanılmaz hale gelmiş. Takılar çamurda kaybolmuş. Altınların bulunduğu alanı incelediğimizde komidinin yerinde olmadığını ve yarım metreye yakın çamurun olduğunu gördük.

Eşyalar çıkarılırken görevlilerin yanında durup kontrol ederek çıkarıyoruz. Ama tüm eşyalar yer değiştirdiği için çamurun dikkatlice temizlenmesini bekliyoruz" dedi.

Çift, büyük mağduriyet yaşadıklarını, altınlar bulunana kadar nöbet tutacaklarını söyledi.