Yeni yıla birlikte giren Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses herkesi şaşırttı

Yıllar önce aynı saatlerde yayınlanan canlı yayınlarında birbirlerine etmedikleri söylemedikleri kötü söz kalmayan İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy yeni yıla yan yana girdi.

Yeni yıla birlikte giren Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses herkesi şaşırttı

Tarihler 2007'i gösterirken iki ayrı kanalda, iki ayrı programda, canlı yayında iki ünlü isim, akıllara durgunluk verecek şekilde birbirlerine girdiler.

Bir tarafta İbrahim Tatlıses, diğer yanda Bülent Ersoy vardı.

Kavga, Tatlıses’in bir önceki haftanın Popstar Alaturka’sının görüntülerini yayınlamasıyla başladı.

Tatlıses, Bülent Ersoy’un “Yırtıla yırtıla doğum yaptı” sözlerine kafayı takmıştı. Bu ifadeyi, Ersoy’a yakıştıramamıştı. Aynı dakikalarda Star’da da Popstar Alaturka yayındaydı. Ve birileri, Bülent Ersoy’un kulağına Tatlıses'in söylediklerini fısıldamıştı.

Artık söz sırası Bülent Ersoy’daydı.

Bülent Ersoy, “Doğurmak ayıp mı, annelik ayıp mı? O cahil olduğu için anlamaz. O ancak öyle yorum yapar. İbrahim Tatlıses, konuşmalarına dikkat et. O geçirdiğin alt yazılarını yediririm sana sonra. Ben hayatımda hiç kimseye talimat verip de ‘Bu adamı öldürün’ demedim. Beni sinirlendirme! Kıskançlığı bırak. Keşke Allah bana o büyük özelliği nasip etseydi de doğurabilseydim. İstemez miydin, arkadaşın doğursun?” diyerek Tatlıses'e sert bir göndermede bulundu.

Tatlıses, Bülent Ersoy’un bu sözlerine aynı sertlikte yanıt verdi. “Ben cahilim... Bana öyle demişler. Böyle parmağını da şey yaparak (sallayarak) ‘İbrahim Efendi kendi gel’ diye konuşmuş. Ben senin o parmağını alır, kulağını kaşındırırım. Sana bugüne kadar saygıda kusur etmedim. Ben saldırgan, kavgacı bir tip değilim. Beni sakın ola kendinize benzetmeyin. Bir de orada (Bülent Ersoy’un konuşmasını kastediyor) belden aşağı vurmalar var. Şimdi reklam girsin araya. Reklamdan sonra bakacağım. Kimsin sen? Nesin? Bu toplum sizi her türlü kabul etmiş. Saygıyı kaçırırsanız bu insanlara, sokakta sizi bilmem neye boğarlar.”

Yıllar geçti, birbirilerine böylesi ağır sözler sarf eden eski dostlar(!) 2020 yılına yan yana girdi.

Yeni yıla birlikte giren Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses herkesi şaşırttı

Bu skandal kavganın görüntüleri pek çok yerden kaldırılmış ve aşağıdaki linkten başka yerde yok...

Arşiv yanılmaz, yanıltmaz ve hiç bir şeyi unutmaz...

BÜLENT ERSOY VE İBRAHİM TATLISES'İN ŞOK EDEN SÖZLERLE DOLU SKANDAL KAVGASINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ!.. (VİDEO)