Yeşil sahaları sallayan açıklama!..

Ocak ayındaki ara transfer döneminde AC Milan renklerine bağlanan Faslı yıldız, oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeşil sahaları sallayan açıklama!..

AC Milan, Faslı kanat oyuncusu Adel Taarabt'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 25 yaşındaki futbolcu, sezonun ilk yarısında da QPR tarafından Fulham'a kiralanmıştı.

Adel Taarabt yaptığı açıklamada, "Kadroda İtalyan Balotelli vardı ve şimdi de Fas'ın Balotelli'sini aldılar. Mario Balotelli'yi yakından tanımak ve arkadaşı olmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

İngiltere'de daha önce Tottenham forması da giyen Faslı yıldız, Premier Lig'de toplam 79 maça çıkıp 7 gol kaydetti.

Futbol dünyasının yaramaz çocuğu Balotelli gibi birçok kez teknik direktörleriyle sorun yaşayan Adel Taarabt, 2011 Ekim'deki Fulham-QPR maçında ikinci yarının başında oyundan alınmış ve izinsiz olarak stadyumu tek başına terk etmişti.

2011 Haziran'da o zamanki Fas Milli takım teknik direktörü Eric Gerets ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle Milli takım kariyerine son veren Taarabt, yaklaşık 4 ay sonra bu kararından vazgeçmişti.

Milano temsilcisinin yeni teknik direktörü Clarence Seedorf'a hiçbir problem yaşatmayacağını belirten Faslı futbolcu, "Zor bir karaktere sahip değilim. Samimi olmadığımı düşünürler ancak tam tersi. Şaka yapmayı severim" dedi.

SKORER



Konular Spor Haberleri