Yeşim Salkım canlı yayında Seda Sayan'a saydırdı!

Yeşim Salkım: "Ben senin gibi motor kuryelerini boşamadım. Ben Hakan Uzan'ı boşadım, İlker İnanoğlu'nu boşadım. Çok düzgün adamlar boşadım biliyor musun?.. Basit, ucuz, lümpen tayfasını boşamadım..."

Yeşim Salkım canlı yayında Seda Sayan'a saydırdı!

Dün sosyal medya hesabından Seda Sayan'a demediğini bırakmayan Yeşim Salkım bugün sunuculuğunu üstlendiği canlı yayınında sert açıklamalarını sürdürdü...

Yeşim Salkım "Sen giderken ben dönüyordum Kadırgalı... Bak burada bir Arnavut kızı var. Üç tane hukuk bürosuyla çalışıyorum ben. Ben kimlerle uğraştım biliyor musun sen?.. Sen bir yayıncı olarak Türk kadınına örnek olamazsın. Ben eteğimdeki tüm taşları döküyorum. Hadi gelin hep birlikte dökelim cesaretiniz varsa...

Sen niçin bana cevabı kendin vermiyorsun? Madem ki 'duvar gibi bir kadınsın' neden bana duvar olmadın o dönemlerde?.. İş yerimin kapısının önünde geziyordun... Siz beni bu küçük düşük düşürücü ifadelerinizde hiç bir yere koyamazsınız.


Ben senin gibi motor kuryelerini boşamadım. Ben Hakan Uzan'ı boşadım, İlker İnanoğlu'nu boşadım. Çok düzgün adamlar boşadım biliyor musun?.. Basit, ucuz, lümpen tayfasını boşamadım.

Ben Arnavut kızıyım biz de ölmek var dönmek yok. Herkes öğrenecek sizin kim olduğunuzu. Sizler şarlatan değilsiniz, sizler soytarısınız!" şeklinde konuştu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..