Yıldız Tilbe: "Boş sokaklara timsah ve komodo ejderi bırakacağım!"

55 yaşındaki şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemde yaşanan köpek saldırılarının ardından yaptığı, "Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin!" şeklindeki paylaşımla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Yıldız Tilbe: "Boş sokaklara timsah ve komodo ejderi bırakacağım!"

Bazı hayvanseverler ile hayvan haklarını koruyan kurumlar, Yıldız Tilbe hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

"HAYVANAT BAHÇELERİNDEKİ HAYVANLAR SERBEST BIRAKILMALI!"

Konuyla alakalı açıklamalarını sürdüren Tilbe, Twitter hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. "Hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı." diyen Yıldız Tilbe, "Sokaklarda gezsinler, çoğalsınlar. Millet bakar. Belki uzun vadede Afrika gibi oluruz. Her çeşit hayvan... Neden olmasın? İnsanlara da yeni yaşam alanı yapılır. Dağ başı, Mars falan... Gideriz, gezegenlere çıkıyor ya ileri insan..." ifadelerini kullandı.

"BOŞ SOKAKLARA TİMSAH VE KOMODO EJDERİ BIRAKACAĞIM!"

Ünlü şarkıcı ardından, "Ben de uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım beslemek için. Anakonda da olur... Besleme yapıp, sokağa bırakacağım. Turistler de gelir, safari falan... Neden olmasın, neyimiz eksik? Sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin?" mesajını da yayınladı.

Yıldız Tilbe: "Boş sokaklara timsah ve komodo ejderi bırakacağım!"

Konular Yıldız Tilbe