Yıldız Tilbe 'Hürrem'in memesi dışarıda değildi!'

Yıldız Tilbe, tarihi kahramanların dizilerde farklı gösterildiğini söyledi. Tilbe: Hürrem beş vakit namaz kılan, saçının telini eşinden başka kimsenin görmediği bir kadındı, dizideki gibi memeleri dışarıda değildi!

Yıldız Tilbe 'Hürrem'in memesi dışarıda değildi!'

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, tarihi kahramanların dizilerde farklı gösterildiğini söyleyerek Twitter’da tepki gösterdi. Özellikle Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan’ın hayatının anlatıldığı ’Muhteşem Yüzyıl’ dizisini eleştiren şarkıcı şu yorumları yaptı: "Kanuni’nin yazdığı tek şiir hakkıyla çevrilse, beni ve diğer şarkı sözlerini utandırır. Onların derinliği, yüksekliği başka. Kanuni ile Hürrem’in aşkını hakkıyla anlatabilselerdi; izleyen herkes aşık olur, sevmeyi, sadakati öğrenirdi."

ÇOK YARDIMSEVERDİ
Tilbe attığı tweet’lere şöyle devam etti: "Hürrem beş vakit namaz kılan, saçının telini eşinden başka bir adamın görmediği bir kadın; dizideki gibi memeleri dışarıda değil ki. Hürrem’in yaptırdığı aşevleri, baktığı kimsesizler saymakla bitmez." Tilbe zehir zemberek açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Osmanlı İmparatorluğu’nu Roma İmparatorluğu’yla karıştırıyolar galiba. Büyük Osmanlı evlatlarını, ahlak abidesi kadın ve erkeklerini, Allah’tan korkan padişahlarını tam tersi tanıtmaları hoş değil. Bunu başkası yapsa kızardık. Onların bu şekilde tanıtılması ağrıma gidiyor."

BENİM HAYATIMI SENARYOLAŞTIRMAYIN!
Hayatının senaryolaştırılmasını istemeyen Tilbe, Twitter’da şunları yazdı: "Hayatımın senaryolaştırılmasını yasaklıyorum. Şimdi ve 100 yıl sonra da... Dizideki kurgu, senaryo beni hiç ilgilendirmez. ’Ayşe’den esinlendim’ deyip Maria anlatılmaz, öyle değil mi?"

Özlem AVCI / SABAH-GÜNAYDIN İNTERNET SİTESİ