Yılmaz Özdil yazdı: "Aahh ah, gençlerimiz o günleri bilmezler"

Yılmaz Özdil'in Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan bugünkü yazısı...

Yılmaz Özdil yazdı: "Aahh ah, gençlerimiz o günleri bilmezler"

Asrın liderimiz Van'a gitti, kendi sordu, kendi cevapladı.

“Van'a üniversiteyi kim getirdi, biz getirdik” dedi.

Gerçi, Van Üniversitesi 1982 yılında açılırken, asrın liderimiz o sırada Kağıthane'deki piyade alayında kantin asteğmeniydi ama, olsun.

Askerliğini bitirdikten sonra siyasete atılan asrın liderimiz, bismillah ilk iş, Topkapı Sarayı'nı inşa ettirdi, Galata Kulesi'ni diktirdi, Sultanahmet Camisi, Haydarpaşa Garı ve Kapalıçarşı'nın toplu açılışını yapıp, İstanbul'un su sorununu çözecek olan Yerebatan Sarnıcı'nın temelini attı, Rumelihisarı'nın en geç 2023'te hizmete gireceğini müjdeledi, “Yahu bunlar zaten yüzyıllardır orada değil mi” diyen terörist bir vatandaş, gözüne bibergazı sıkılarak tutuklandı, bilahare, asrın liderimizin talimatıyla üretilen tarihimizin ilk buzdolabı basına tanıtıldı.

Parti kurduktan sonra seçim mitinglerine Edirne'den başlayan asrın liderimiz, Selimiye Camisi, Meriç Köprüsü ve Kapıkule sınır kapısının toplu açılışını yaptı, Sarayiçi çayırındaki çimlendirme çalışmalarını bizzat yerinde inceledi, Akp iktidarı sayesinde tarihimizde ilk kez Kırkpınar yağlı güreşleri yapılacağını açıkladı.

Bursa'ya geçerek, Uludağ'a Uludağ adını veren asrın liderimiz, otomotiv sanayi sitesinde üretilen tarihimizin ilk ambulansının deneme sürüşünü yaptı. Bu arada, 85 yıllığına Mehmet Cengiz'e verilen telesiyejlere, yıllık 85 milyon snowboardcu garantisi verildiği, kaysak da kaymasak da parasını ödeyeceğimiz ortaya çıktı.

İzmirliler tarafından oldum olası sevilmediği için İzmir'de toplu açılış yapmayan asrın liderimiz, Toki tarafından inşa edilen Efes Antik Kenti'nin temel atma törenine katıldı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!