Yılmaz Özdil'den çok sert 'Gara' yazısı!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, “Gara’da ne oldu?” diye soranlara, bu sorunun muhataplarını açıkladı. Yılmaz Özdil'den zehir zemberek 'Gara' yazısı! "İlla soracak gazeteci arıyorsanız..."

Yılmaz Özdil'den çok sert 'Gara' yazısı!

“Gara'da ne olduğunu elbette saniye saniye biliyorum ama, haddimi de biliyorum, konunun uzmanları varken anlatmak bize düşmez” diyen Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, bu sorunun daha önce bu konularda en çok görüşüne başvurulan kişilere; Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Can Paker’e, Abdurrahman Dilipak’a, Doğu Ergil’e, Murat Belge’ye, Hülya Koçyiğit’e, Polat Alemdar’a, Nihat Doğan’a, Yavuz Bingöl’e, Kiboş’a, Kırkpınar cazgırı Pele Mehmet'e, Balık Ayhan’a, Recep İvedik'e sorulmasını gerektiğini yazdı.

Murat Karayılan’ın yaptığı ve Anadolu Ajansı’nın dahi katıldığı basın toplantısını hatırlatan Özdil, “İlla soracak gazeteci arıyorsanız, Apo posterleriyle donatılmış sofralarda tavuk pilav yiyen o gazetecilere sorun” dedi.

Özdil, yazısında, “Malum, devlette devamlılık esastır. O gün kimlere kulak verdiyseniz, bugün gene onlara sorun…Terörle mücadeleyi bırakıp, terörle müzakere edenlere… Nasıl olsa sayın ahalimiz bu rezaleti de çoktan unutmuştur diye düşünerek, şimdi utanmadan muhalefeti suçlamaya kalkışanlara sorun” ifadelerine yer verdi.

YILMAZ ÖZDİL'İN SÖZCÜ GAZETESİ'NDE YAYINLANAN YAZISINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

Konular Yılmaz Özdil