'Yoktan Seçmeli' dizisi çekimlere başladı

Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir, Serkan Keskin, Selim Bayraktar, Serhat Kılıç, Mahir İpek, Onur Dilber, Ayşe Melike Çerçi, Aleyna Solaker ve Berat Efe Parlar gibi başarılı isimlerin rol aldığı "Yoktan Seçmeli" dizisi çekimlere başladı.

'Yoktan Seçmeli' dizisi çekimlere başladı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre üç milyar bilinmeyenli denklemiyle bir kadın erkek ilişkileri dizisi olan "Yoktan Seçmeli" için "Şeref Bey" den sonra yeni bir projede daha bir araya gelen Onur Ünlü ve Yusuf Reha Alp ikilisi, her şeyin bir elmayla başladığı bu serüvende, ilişkilerle ilgili kafanızda oluşan ya da oluşabilecek olan soruların bir tanesi hariç tamamına yanıt veriyor.

Dokuz adet birinci ve bir adet son bölümden oluşan toplam on bölümlük dijital bir proje olan "Yoktan Seçmeli"nin senaristi Yusuf Reha Alp, "Dokuz adet birinci bölüm diyoruz çünkü istediğiniz bölümden izlemeye başlayabilirsiniz. Bir sıralaması yok yani. Sadece sonuncu bölümümüz son bölüm" dedi.

Yapımını NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Onur Ünlü otururken, senaryosunu Yusuf Reha Alp kaleme alıyor.