Youtube yasağına çarpıcı yorum!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Şu an itibari ile Youtube'a da yasak gelmiş. Gelsin. Bir şey söyleyeyim mi? Bunlar belli, bu korkuyor kendinden. Neyi varsa artık bilmiyoruz" dedi.

Youtube yasağına çarpıcı yorum!

İnce, Mudanya Mütareke Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Youtube'a erişimin engellenmesine değinen İnce, şöyle konuştu:

“Şu an itibari ile youtube'a da yasak gelmiş. Gelsin. Bir şey söyleyeyim mi? Bunlar belli, bu korkuyor kendinden. Neyi varsa artık bilmiyoruz. Korkuyor ama hiç fark etmez. Youtube'u yasaklasın, Facebook'u, Twitter'i yasaklasın hiç fark etmez. Mektup yazarız mektup. Eskiden olduğu gibi, mektup yazarız hırsızlıkları. Mektubu da engelledi, posta güvercini kullanırız. Onu da engelledi dumanla haberleşiriz, yine de anlaşırız. Bu yasaklarla nereye kadar gidecek. Bu, artık kendi derdine düşmüş bir adam."

"Milli Güvenlik Kurulu olağanüstü olarak toplanıyor, ne diye toplanıyor”
diyen İnce, “Türkiye'yi savaşa sokacaklar, savaşa. Ne diye? Türbeyi bahane yapacak, Türkiye'yi savaşa sokacak. Bu adam kendi geleceği için her şeyi yapar" ifadesini kullandı.

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen ses kaydına yönelik de İnce, "Diyor ki, 'Sabahleyin kalkıyorum. Google'dan bir ayet indiriyorum. Sallıyorum bir ayet, millet de yiyor. Bakara makara' diyor. Bakara suresine 'makara' diyor. Allah'ın ayetleriyle dalga geçiyor. Ey Müslümanlar, size sesleniyorum. Bunu bir CHP milletvekili yapsaydı, ben yapsaydım ne olurdu? Bizi taşlarlar mıydı? Parti binamıza saldırılar mıydı? Nerede bu Müslümanlar?" dedi.

İnce, Mustafakemalpaşa ilçesinde de vatandaşlara hitap etti.

HÜRRİYET