YouTube'un sevilen özelliği ücretli oluyor

Google'ın milyonlarca kullanıcıya sahip video akış platformu YouTube, çok sevilen özelliği sadece Premium aboneler özel yapmaya hazırlanıyor.

YouTube'un sevilen özelliği ücretli oluyor

TGRTHaber'den Okan Güleş'in haberine göre milyonlarca kişinin tüm cihazlarında erişebildiği YouTube, TikTok ile en çok tercih edilen video platformlarından.

Google'ın sevilen hizmeti ülkemizde de aktif bir şekilde kullanılırken YouTube, önemli bir özelliği sadece YouTube Premium abonelerine özel yapmaya hazırlanıyor.

Reddit formunda paylaşılan bir ekran görüntüsü, YouTube'un Premium aboneler için mevcut bir özelliği değiştirmeye hazırlandığını gösteriyor.

Buna göre ücretsiz olarak YouTube kullanan kişileri bekleyen kötü bir haber var.

4K, SADECE PREMIUM ABONELERİNE ÖZEL OLABİLİR

Test görüntülerine göre YouTube, platformda ücretsiz olarak sunulan, 2160P 4K kalitesindeki içerikleri artık ücretsiz kullanıcılara göstermeyecek. 

Bu, herkesin artık YouTube'dan 4K içerik izleyemeyeceği anlamına geliyor.

Söz konusu değişiklik için Google henüz bir açıklama yapmadı. Ancak Android kullanıcıları şu an ücretsiz olarak 4K içerikleri izleyebiliyorken, Premium abone olmayan ve ABD'deki bazı iOS kullanıcıları, içeriğin sadece YouTube Premium'da kullanılabileceğini söylüyor. Dolayısıyla testler tamamlanmadan bir şey söylemek için henüz erken.

KULLANICILARA 1080P'DE YETİYOR

Elbette YouTube'da 4K seçeneğini kullanan milyonlarca kişi var.

Desteklenen 4K ekranlarda bu özellikten faydalanmak oldukça avantajlı.

Konular teknoloji YouTube