Yurdal Sert ağır konuştu, Ivana'nın nişanlısı sert çıktı!

"...Benimle yaşarken de abarttı, bir sürü şey yaptı. Biriyle beraber oldu, sonra onu bıraktı, gitti başka biriyle nişanlandı.."

Yurdal ağır konuştu, nişanlı sert çıktı!
'Maddi manevi çökertti'

İşadamı Yurdal Sert, cemiyet dergisi Q Life’ın aralık sayısına verdiği röportajda eski eşi Ivana Sert hakkında sert açıklamalar yaptı.

Ivana Sert’in boşanma davasında verilen 400 bin liralık tazminatı az bulup 7 milyon lira tazminat ile yoksulluk nafakası istemesini “açgözlülük” olarak niteleyen işadamı, eski eşine “Yoksul bir yaşam sürmüyor” diyerek tepki gösterdi. Sert, şöyle konuştu: “Evden bir çantayla çıktım. Boşandığım zaman Metrocity’deki evi verdim, Belgrad’daki evi de verdim. Çocuğumun masraflarını karşılıyorum, yapabildiğim kadarıyla onlara güzel bir yaşam sundum. Ne Belgrad’daki ne buradaki düzenlerini bozdum. Buna rağmen yetinmiyor. Sanki milyarderiz gibi. O kadar imkânım yok zaten, veremem. Üç tane çocuğum var. Evi bıraktım. Biraz da saygılı olmasını isterdim. Avukatlar mı yönlendiriyor, nişanlısı mı bilmiyorum ama Ivana’dan beklemezdim.”

EVLİYKEN ABARTTI


Evlendikleri dönem Ivana Sert’in hiçbir mal varlığı olmadığını da söyleyen Yurdal Sert, “Her şeyimi verdim. İnsan medyatik olunca mı böyle oluyor? Benimle yaşarken de abarttı, bir sürü şey yaptı. Biriyle beraber oldu, sonra onu bıraktı, gitti başka biriyle nişanlandı. 10 yıllık evliliğim boyunca bir sürü kötü şey yaşadım. Bir insanı manevi olarak çökert, balyozla vurur gibi sanki maddi açıdan da çökert. Allah var yukarıda. Onlar taleplerinde bulunsunlar, benim iyi bir avukatım var” dedi.

Öte yandan Posta Gazetesi'nin haberine göre Ivana'nın nişanlısı Sinan Akıman bu açıklamalara işte böyle tepki gösterdi..


Yurdal Sert ağır konuştu, Ivana'nın nişanlısı sert çıktı!