Yurdal Sert sarışın sever

Ivana Sertle boşanma arifesinde olan Yurdal Sert, çapkınlıkta hız kesmiyor. Ünlü işadamı geçen hafta yine sarışın bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi..

Yurdal Sert sarışın sever

Eşi Ivana Sert'le arasındaki buzları eriten ve aldıkları kararlar doğrultusunda anlaşma masasına oturan Yurdal Sert bir yandan da çapkınlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sarışın bir kadınla Nişantaşı Grissini'de eğlenen Yurdal Sert, kız arkadaşını sinesine bastı. Ünlü işadamı bir anda patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşırdı.

Kız arkadaşıyla birlikte birkaç saniye donup kalan Sert, ilk şoku atlattıktan sonra sarışın güzele ‘'Yok artık, sakın bakma'' diyerek objektiflere sırtını döndü. Birkaç dakika süren gergin anların ardından muhabirlerin oradan ayrıldığını düşünen Yurdal Sert ve sarışın kız arkadaşı, masadaki diğer arkadaşları ile kadeh tokuşturdu.

Hâlâ görüntülediğini anlamayan Yurdal Sert masadan ayrılarak lavaboya gitti. Bir süre lavabonun kapısında beklediği öğrenilen Sert arkadaşlarından ‘'gazeteciler gitti'' onayı aldıktan sonra kız arkadaşının yanına dönerek geceye kaldığı yerden devam etti.

SAMET ADAY / AKŞAM İNTERNET SİTESİ