Yurdal Sert yeni aşkıyla İvana'ya nispet yaptı!...

Kısa süre önce eşi İvana Sert'ten boşanan Yurdal Sert yeni sevgilisiyle adeta eski eşine nispet yaptı.

Yurdal Sert yeni aşkıyla İvana'ya nispet yaptı!...

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü'nün (BAYK) düzenlediği Vodafone Red Famous Cup yelken yarışları sonuçlandı. Yarışma sonrası ödül alan isimlerden biri de İvana Sert‘ti. Kupa töreninden sonra Marina Yat Club'de düzenlenen after partiye katılan İvana Sert içeride eski eşi Yurdal Sert‘le karşılaştı.

Genç bir kadınla partiye katılan Yurdal Sert, yanında yeni sevgilisi ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Gece boyunca adeta İvana Sert'e nispet eder gibi yeni sevilisiyle samimi tavırlar sergileyen Yurdal Sert, dudak dudağa sarmaş dolaş gece boyunca dans etti. Kimseye aldırış etmeden göz göze dudak dudağa dans eden yeni sevgililer oldukça mutluydu.

YURDAL SEVGİLİSİNİ KUCAĞINA ALDI

Bir ara Yurdal Sert, yeni sevgilisini kucağına alarak dansına öyle devam etti. Mekan çıkışında genç kadın yüzünü saklarken iş adamı Yurdal Sert ise kendisini görüntüleyen muhabirlere ‘'Mahkeme kararı açıklandı ikimizde artık serbestiz mal paylaşımında biraz sorun çekiyoruz hepsi o bunun dışında herhangi bir sorun yok. Her ikimizde inşallah mutlu oluruz ‘' dedikten sonra farklı araçlarla evlerin yolunu tuttu. Yurdal Sert'i after partide gören İvana Sert mekanı hemen terk etti.

EVREN ABDULLAHOĞLU / SÖZCÜ İNTERNET SİTESİ