Zehra Çilingiroğlu son kararını verdi!

Zehra Çilingiroğlu’nun okul bilmecesi çözüldü. Hülya Avşar’ın kızı, bu yıldan itibaren özel bir üniversitede İngilizce İç Mimarlık okuyacak...

Zehra Çilingiroğlu son kararını verdi!
Takvim'de yer alan habere göre Hülya Avşar, savaşı kaybetti... Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra, geçtiğimiz yıl Londra'daki 'University of Westminister'e kabul edilmişti. Londra'nın kapalı havasına hem de sevdiklerinden ayrı kalmaya dayanamayan genç kız, eğitimine Türkiye'de devam etmek istediğini söylemişti. Ancak kızının yurt dışında okumasını isteyen Hülya Avşar, Zehra'nın kararına "Londra'ya dönecek. Her çocuğun olduğu gibi onun da kafası karışık. Ben Zehra'nın mimar olmasını istiyorum, galiba bu savaşı kazanacağım" diyerek karşı çıkmıştı. Ancak genç kızın eğitimiyle ilgili son karar verildi... Sürekli hakkında "Londra'ya dönüyor" diye haberler çıkan Zehra Çilingiroğlu, İstanbul'da kalıyor.

HÜLYA TEK KALDI!..

Londra'ya gitmeden önce Türkiye'de girdiği üniversite sınavında Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce İç Mimarlık bölümünü kazanan Zehra, bu dönemden itibaren eğitimine burada devam edecek. Ailece ortak alınan bu kararda anne Hülya Avşar'ın aksine baba Kaya Çilingiroğlu'nun kızının İstanbul'da kalmasını istemesinin de etkili olduğu öğrenildi.