Zerrin Özer'in kayınvalidesi konuştu

Sinir krizleri geçiren Zerrin Özer'in, Murat Akıncı'yı da evden kovduğu ve sonrasında tansiyonunun yükseldiği söylenirken, hastaneden çekilen görüntüler herkesi üzdü.

Zerrin Özer'in kayınvalidesi konuştu

Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programına telefonla bağlanan Zerrin Özer'in menajeri Kemal Aslan "Bütün takibi sizin programınızdan yaptık. Zerrin Özer anlatılanlara, duyduklarına çok üzüldü ve hastanelik oldu. Yaşanan bu süreç sonunda dün öğle saatlerinde almış olduğu boşanma kararını sizlere ilettik. Anlatılanlar ve Murat Bey arasında hiç bir bağ kuramıyorum. Zerrin Özer kendisini çok seviyor. Murat Akıncı da Zerrin Özer'i çok seviyor... 'Zerrin sen üzülme, senin üzülmeni istemiyorum. Sen nasıl mutlu olacaksan benim için önemli olan bu' dedi ve boşanma konusunda hiç bir zorluk çıkartmadı.

'Ben Zerrin için ölürüm' diyerek gece boyunca hastanede beni aradı. Tanıştıkları süreçten nikahları dahil Murat Bey, Zerrin Özer'e tek kuruş harcatmadı. Geçmişte bazı hatalar yapmış olabilir. Bu kadar insan konuşuyorsa bir sebebi vardır. Buna mahkemeler karar verecek. Murat evi terk etti. Evliliğin iptali için dava açıldı; taraflar boşanma vekaletnamesini verdi." ifadelerinde bulundu.

Öte yandan 2006'dan bu yana evlerine sürekli hacizler ve alacaklılar geldiğini iddia eden Murat Akıncı'nın öz babası da programa ulaşarak Akıncı'yı evlatlıktan reddettiğini söyledi. Yayına daha sonra Akıncı'nın annesi Sevilay Ünal bağlandı ve oğlu hakkındaki iddiaları reddetti; ardından yayına Murat Akıncı'ya para kaptırdıklarını iddia eden eski komşuları bağlanınca Sevilay Hanım telefonu kapattı.

Murat Akıncı'nın annesi Sevilay Ünal şunları söyledi:

"Hakkımızda suç duyurusunda bulunan Seda Hanım'ın sözleri yalan oğluma takıntılı bir insan. Çalıştığı şirketi 400 bin TL dolandırmıştır. Kendisinin mahkemesi sürüyor. Nasıl böyle bir iftira atar anlamıyorum. Neden oğlumun evlenmesini beklediler, hakkımızda bütün bilgiler vardı, telefon adres...

OĞLUMU LİNÇ ETMEYE ÇALIŞIYORLAR!

Oğlumu linç etmeye çalışıyorlar. Gidip yasal haklara başvursunlar, biz başvurduk… Ellerinde delil varsa gidip versinler… Yayında açıklayamayacağım belgeler var bunların hepsini polise verdim. Mahmut Atalay denen birini biz tanımıyoruz, soruşturabilirsiniz. Ne mahkemesi var ne de aranması… Zerrin Özer'in bugüne kadar bir kuruşunu almadık. Ne ben aldım ne de oğlum... Biz kimsenin parasını almadık."