Zerrin Tekindor Londra'dan ev aldı

"Aşk-ı Memnu" dizisinde canlandırdığı 'Matmazel' karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinen ünlü sanatçı Zerrin Tekindor, Londra’dan ev aldı...

Zerrin Tekindor Londra'dan ev aldı

Birçok ülkenin tüm haklarını satın almak için uğraştığı Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Matmazel karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinen ünlü sanatçı Zerrin Tekindor, Londra’dan ev aldı. 2 yıl süren diziden kazandığı parayla gayrimenkule ya tırım yapmayı planlayan Tekindor’un bu yatırımı yapmasının nedeninin, sanatçılar arasında gayrimenkul zengini sayılabilecek düzeyde ev ve dük kân sahibi olan Kıvanç Tatlıtuğ olduğu iddia ediliyor.

Tatlıtuğ’dan gayrimenkulden para kazanmanın püf noktalarını öğrendiği iddia edilen ünlü sanatçı kazandığı parayla Londra’da ev alanlar kervanına katıldı. Orada resim yapacak Oyunculuğunun yanı sıra çok da iyi bir res sam olan Tekindor artık zamanının bir kısmını Londra’daki evinde geçirerek, resimlerine ora da hayat verecek. İngiltere’de evi olan ünlüler arasında; Hülya Avşar, Aşkın Nur Yengi-Haluk Bilginer çifti de bulunuyor.

Batuhan Özkardeşler