ZEYNEP AYAR'IN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ!..

İstanbul Maltepe’de Darıca'daki bir kibrit fabrikasının sahibi Zeynep Ayar (44), bir kafenin otoparkına parkettiği panelvanda göğsünden tabanca ile vurulmuş halde bulundu.

ZEYNEP AYAR'IN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ!..

Sahil Yolu Kumcular mevkiinde geceyarısı meydana gelen olay şöyle gelişti:
   
Piyasaya yüklü miktarda borcu olan iş kadını Zeynep Ayar, saat 23.30 sıralarında ailesini arayarak Maltepe sahilinde bir kafenin otoparkında aracının içinde oturduğunu söyleyip, yanına gelmelerini istedi. Zeynep Ayar, bir süre sonra kafenin çalışanları tarafından camı kırık olan panelvanın içinde yaralı halde bulundu. Kafe çalışanları olayı polise ihbar ettikten sonra sağlık ekiplerine bilgi verdi. Buraya gelen sağlık görevlileri hayatta olduğunu belirledikleri Zeynep Ayar’a müdahale etti. Ancak göğsünden yaralı olan ve aşırı kan kaybeden Zeynep Ayar, tüm çabalara rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.         

Üzerinden kimlik çıkmayan Zeynep Ayar’ın cesedi, bir süre önce telefonla konuşup yanına çağırdığı yakınları tarafından teşhis edildi. Yakınları, polisin çalışmaları sırasında uzun süre gözyaşı döktü. Fenalık geçiren Zeynep Ayar’ın kızı Filiz Ayar’ı yanındakiler teskin etti.

Panelvanda inceleme yapan polis, cesedin yanında ruhsatsız tabanca buldu. Olay tutanaklara intihar diye geçerken, polis, soruşturmanın sürdüğünü ve cinayet ihtimalinin de değerlendirildiğini belirtti.

Ceset, incelemelerin tamamlanmasının ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hürriyet