ZEYNEP BODUR OKYAY'IN KALE'SİNİ ŞİKAYETLER YIKTI!

Müşteriler Şikayetvar.com sitesini şikayet yağmuruna tuttu.

ZEYNEP BODUR OKYAY'IN KALE'SİNİ ŞİKAYETLER YIKTI!

Kale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay sahibi olduğu 16 şirket ve beş bini aşan çalışanı bulunan Türkiye'nin en köklü kuruluşları arasında yer ala KALE Grup'a şikayet yağıyor.

"16 ŞİRKET 5 BİN ÇALIŞANI VAR"

Yapı ürünleri grubunda Avrupa’nın beşinci; dünyanın en büyük 15’inci büyük üreticisi olan Kale Grubu, yapı kimyasallarında ise ülkemizde pazar lideri olarak yer alıyor. Ulusal ve uluslararası alanda önemli bir pazar payına sahip olan yapı grubu ürünleri 70’i aşkın ülkede, 400 noktada tüketicilerle buluşuyor.

"ZEYNEP BODUR OKYAY'I ZORA SOKACAK"

Türkiye'nin en köklü kuruluşları arasında olan 5 bin çalısanı bulunan Türkiye'nin Dünyadaki Marka değerleri arasında yer alan Kale Grup hakkında şikayetvar.com sitesine 300'e yakın yapılan müşteri memnuniyetsizliği ve şikayetler Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ı zor durumda bırakacak gibi gözüküyor.

"KALE'Yİ YIKAN 300 ŞİKAYET"

Kale Grup ürünlerini alanan ve Aldıkları ürünler hakkında memnuniyetsiliklerini belirten 300'e yakın Tüketiciler, seslerini duyurmak için sikayetvar.com sitesini şikayet yağmuruna tutması dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan şikayetler arasında; Garanti Süreci Aldatmacası, Montaj ve değişim Sorunu, Randevu alamamak, Yedek Parça, Satılan Ürünün Değişiminin Yapılmaması, Yetkili Servislerin Zorluk Çıkarması, Kırık Dökük Gelen Ürünler, Servis Mağduriyeti, Üretim Hatası, Yetkililere Ulaşamamak ve Müşteri Memnuniyetsizliği gibi yüzlerce şikayet yer alıyor.

Dünya çapında bir marka olan KALE Grup'a bu kadar şikayet yağması kafaları karıştırdı.

"KALE GARANTİ SÜRECİ ALDATMACASI"

Yapılan şikayetler arasında en dikkat çekeni ise şu: "Kale garanti sorunu. İç takım ve gömme rezervuar garantilerini göstermelik 5-6 yıl garantili olarak lanse edip sorun olduğunda hayır contaları ve diğer parçaları 2 yıl garantili diye dönüş yapılıyor. En baştan verilmeyen bilgi sorun olduğunda iletiliyor. Bu mağduriyetimi her yerde üst yönetiminize kadar yayınlayacağım."

ZEYNEP BODUR OKYAY'IN KALE'SİNİ ŞİKAYETLER YIKTI!


ZEYNEP BODUR OKYAY ÜST DÜZEY DEVLET NİŞANI ALDI

Türk - İtalyan ilişkilerine yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle 2006 yılında İtalyan Devleti tarafından ''Caveliere di Lavora'' nişanı ile taltif edilen Zeynep Bodur Okyay, 2014 yılında da "Ufficiale Ordine al Merito della Repubblica Italiana" üst düzey devlet nişanını aldı.

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/kale