Zeynep Güngör cinayetinde flaş gelişme

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına konu edilen Zeynep Güngör cinayetiyle ilgili, 3 ayrı şehirde Güngör'ün sevgilisi, ağabeyi ve ablası gözaltına alındı.

Zeynep Güngör cinayetinde flaş gelişme

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Kaya'nın haberine göre İstanbul'da 15 Eylül 2019'da kaybolan 4 çocuk annesi 34 yaşındaki Zeynep Güngör'ü aramak için ablaları Müge Anlı'ya konuk olmuştu.

Canlı yayına çıkan Güngör'ün üç ablası, "Kardeşimizin, sevgilisi tarafından öldürüldüğünü düşünüyoruz. Üstelik öz ağabeyimiz de ne olduğunu biliyor" demişti.

Devreye giren emniyet güçleri, Güngör'ün öldürülüp Çatalca kırsalına atıldığını tespit etti. Savcının talimatıyla harekete geçen polis; 3 ayrı ilde 3 ayrı operasyon düzenlendi.

Hatay'da yaşayan sevgili E.B., Gaziantep'te ikamet eden ağabey İ.D. ve İstanbul'daki abla M.D. gözaltına alındı.

Müge Anlı, 3 şahsın ifade işlemlerinin başladığını duyurdu.

VE İTİRAF!

Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklamada, gözaltındaki sevgili E. B.’nin İstanbul Emniyeti’ndeki ifade işlemleri sırasında cinayeti itiraf etti duyurdu.

Katil zanlısı E. B. itirafında, “Z.G. ile o gün birlikteydik. Tartıştık. Z.G, arabadaki bıçakla intihar etmek istedi. Ona müdahale ettim. Ancak bir kaza oldu. Kalbinden bıçaklandı. Ben de öldüğünü anlayınca Çatalca’da arabadan attım” dedi.