Zeynep Korel: "Bir kadınla evlendiğim haberi yalan"

Magazinin nabzı Magazin Noteri'nde tutuldu. Magazinin duayen isimlerinden Gazeteci Ali Eyüboğlu ve deneyimli televizyoncu İlkay Buharalı; Korel ailesinde süregelen huzursuzlukla ilgili yepyeni iddiaları gündeme taşıdı.

Zeynep Korel: "Bir kadınla evlendiğim haberi yalan"

Hülya Darcan ve merhum Tanju Korel'in büyük kızları Zeynep Korel; "Magazin Noteri" programına gönderdiği e-mailde şu ifadelerde bulundu:

"Sevgili Ali Bey ve İlkay Hanım. Amerika'dan sevgiler... Programınızı şimdi gördüm. Cevaplamak istediğim şeyleri sıralamak istedim...

1) Hiç bir zaman Bergüzar ile ortak hesabımız olmadı, olmaz... Kendisi son 3 yıldır kızım Nazlı için harçlık yollamıştır. Ben hiç bir zaman kendisinden asla ve asla aylık para almadım. 

2) Cengiz Semercioğlu ile hiç bir zaman konuşmadım. Bu yalanı nasıl ortaya atar anlamış değilim.

3) Eşcinsel değilim. Böyle bir evliliğim yok. Benimle kalan en yakın arkadaşım kısa saçlı olduğu, annesiz büyüdüğü için sert tavırları olduğundan dolayı kendisine bu tarz yakıştırmalar olurdu. Bunlara güler geçeriz. 

Sizden ricam lütfen '2. Sayfa' dışında hiç bir yere konuşmadığımı sizde bilin. Sizin aracılığınızla duyurmak isterim. Ortada ortak hesap yok. Yalnızca kızım için gönderilen bir harçlık var. O kadar. 'Seni mahvedeceğim' mesajının içeriği de öyle değildir. Arzu ederseniz mesajı size gönderebilirim. Sizden ricam bu açıklamamı paylaşmanız..."

Programda aktarılan Korel ailesine yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Zeynep Korel'in kardeşi Bergüzar Korel'e değil annesi Hülya Darcan'a kırgınlığı var. Zeynep Korel çocukluğundan bu yana annesinin 'Eğer Zeynep doğmasaydı. Sinema kariyerim devam edebilirdi' gibi sözleriyle büyümüş ve bu sözlerden son derece etkilenmiş. Ailede Zeynep Korel babasının; kız kardeşi Bergüzar ise annesinin kızı olmuş.

Zeynep Korel; Prada mağazasındaki işi Bergüzar Korel'in aracılığıyla değil, kendi çabalarıyla bulmuş ve kariyerinde zirveyi yaşarken ayağında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ayakta duramaz hale gelince işi bırakmak zorunda kalmış. Bergüzar Korel bu dönemde yeğeninin eğitimi için ayda 500 dolar göndererek destekte bulunmuş. Annesi Hülya Darcan bu dönemde kızı Zeynep Korel'in sağlık durumuyla yakından ilgilenmediği gibi Çeşme'ye tatile gelen yeğeni Nazlı'yı da annesi ve ev arkadaşı konusunda doldurarak genç kızın kafasında karışıklıklara neden olmuş. Bunun üzerine öfkelenen Zeynep Korel; ailesini arayarak onlarla bir daha görüşmek istemediğini söylemiş.

İddiaya göre Halit Ergenç de Korel ailesi fertlerini tek tek arayarak "Zeynep ile görüşmeyeceksiniz..." şeklinde bir uyarıda bulunmuş.

Bakalım taraflardan bu iddialara hangi yanıtlar gelecek...