Zeynep Korel kız kardeşi Bergüzar Korel'e dava açıyor

Hülya Darcan ve Tanju Korel’in kızı Zeynep Korel; kamuoyunda kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştığı için kardeşi Bergüzar Korel’e dava açacağını açıkladı.

Zeynep Korel kız kardeşi Bergüzar Korel'e dava açıyor

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a konuşan Zeynep Korel, "Size daha önce de söylediğim gibi kendimi vazgeçilmiş bir evlat olarak görüyorum. Benim öz be öz ailem, bakın bu çok önemli, öz kanımdan olanlar bana iftira attılar. Özel hayatıma saldırıda bulundular, yapmadığım, söylemediğim şeyleri yapmış gibi gösterdiler ve mahremime girdiler. En acısı da ne biliyor musunuz? Kendi öz kardeşim bana iftira attı, hem de bana yapmadığı yardım üzerinden. Bana değil, kızıma yapmıştı o desteği. Biz, bir elin verdiğini diğerinin bilmediği bir kültürden geliyoruz. O kadar uzak ki bu değerlerden. Kızıma yaptığı para desteğini bile kullandı. Niye? Kamuoyu önünde kendine 'yardımsever' kardeş imajını çizmek için.

Beni tanıyan bilir, para benim hiçbir zaman önceliğim olmadı. Para için ben ne insani değerlerimden, ne de vicdanımdan vazgeçerim. Kendi öz kardeşine dava açarak susturma kararı aldırdı. Kaldı ki o kararın da geçersiz olduğunu kamuoyu gördü. Alelacele neden bu kararı aldırma ihtiyacı hissettiği niçin sorgulanmadı? Madem kendinden bu kadar eminsin, vicdanın rahat, nedir bu acelesi, neden korkuyor? Bunu herkesin objektif şekilde düşünmesini rica ediyorum.

Şimdi daha iyi anlıyorum babamın ölüm döşeğinde bana neden "Kızım beni bunların eline bırakma" dediğini. O zaman içimden kızmıştım babama, neden böyle söyledi diye. Ama haklıymış babam. Artık onlarla tek diyaloğum mahkemede olur. Bana atılan iftiraları çürütecek tüm belgeler elimde. Hepsini mahkemeye sunacağım. Herkes görecek gerçekte nelerin yaşandığını. Onlar bu duruma düşmekten utanmadıysa ben hiç utanmam.

Bana bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimi sordunuz. Bergüzar Korel'e kişilik haklarıma tecavüzden dava açıyorum. Aramızda geçen mesajları değiştirerek medyaya verdi ve arkasına bazı gazetecileri de alarak beni kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaya çalıştı..." ifadelerinde bulundu.

TUBA KALÇIK'IN KÖŞE YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...