Zeytinburnu şehidi için yürüdü

İstanbul Vezneciler'de, bomba yüklü araç ile çevik kuvvet otobüsünün geçişi sırasında gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan ve Zeytinburnu'nda ikamet eden Kadir Cihan Karagözlü ile olayda şehit olan diğer polisler için Zeytinburnu halkı yürüyüş düzenledi.

Zeytinburnu şehidi için yürüdü
CİHAN'da yer alan habere göre geçtiğimiz hafta Vezneciler'de gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 28 yaşındaki Kadir Cihan Karagözlü ve diğer polisler için yüzlerce kişi, saat 23.30 sıralarında Karagözlü'nün Zeytinburnu Yeşilyepe Mahallesi 58. Bulvar 5/4 Sokak'ta bulunan evinin önünde toplanarak yürüyüşe geçti. Yüzlerce kişi "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Kahrolsun PKK" sloganları attı, şehitlerin isimleri okundu. Grup zaman zaman 58. Bulvar'da trafiği keserek yürüyüşünü sürdürdü.

Zeytinburnu ilçe emniyet binasına kadar sloganlar atarak yürüyen grup, bina önünde şehitler için saygı duruşunda bulundu. Şehit polislerin isimleri tek tek okunarak İstiklal Marşı okundu. Yüzlerce kişi burada bir süre slogan atıp bayrak salladıktan sonra dağıldı. Şehidin ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü, şehit kardeşinin isminin oturduğu sokağa verilmesi için imza kampanyası başlatıldığını söyledi.