Zeytinburnu ve Şişli’de 13 araç kundaklandı!

İstanbul Zeytinburnu ve Şişli’de park halindeki 13 otomobil, kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.

Zeytinburnu ve Şişli’de 13 araç kundaklandı!
CİHAN'da yer alan habere göre yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Araçların alev alev yanması, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

İlk olay, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Spor Sokak’ta, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişiler sokak üzerinde park halinde bulunan araçların üzerine benzin döktü. Araçları ateşe veren şahıslar daha sonra olay yerinden kaçtı.

Yangını fark eden vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale etti. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Kundaklanan 5 otomobil kullanılamaz hale geldi. Kundaklanan araçların alev alev yanması vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, araçların yanması ve itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları görülüyor.

İkinci kundaklama olayı ise, Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 39/1 Sokak’ta, saat 02.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz 3 kişi, sokak üzerindeki 8 aracı benzin döküp ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye yanan araçları söndürdü. Kundaklanan araçlardan 2’sinde kısmi yanma meydana gelirken 6 araçta ise büyük hasar oluştu.

Polis ekipleri kundaklama olaylarının faillerini yakalamak için çalışma başlattı.