Zeytinburnu'nda büyük dehşet!

İstanbul Zeytinburnu Sahil Yolu’nda Yenikapı istikametine ilerlemekte olan bir TIR ters istikamette ilerlemekte olan bir bisiklete çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü Vedat Koymalı (38) hayatını kaybetti.

Zeytinburnu'nda büyük dehşet!
İHA'nın haberine göre kaza saat 00.30 sıralarında Kenedy Caddesi üzerinden Yenikapı istikametine ilerlemekte olan 34 FC 2098 plakalı TIR ters istikamette bisikletiyle ilerlemekte olan Vedat Koymalı isimli vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle Vedat Koymalı yola savrulurken olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların iddiasına göre TIR durmayarak olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine trafik polisleri geldi. Kazada hayatını kaybeden Vedat Koymalı’nın bir arkadaşıyla birlikte balık tuttuktan sonran Ataköy’de bulunan evine gitmeye çalıştığı öğrenildi. Olayı duyarak olay yerine gelen yakınları ise fenalık geçirdi.

Kazayı duyan Vedat Koymalı’nın bir yakını, ”Kendisi eşimin arkadaşı oluyor. Balık tutmadan geliyorlardı. Bisikletle gidiyorlarmış. TIR çarpıp kaçmış” ifadelerini kullandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken kaçan TIR ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.