ZİYA YILMAZ’IN NİŞANTAŞI KORU PROJESİNDE SORUN!

Uzun bir süredir bir çok alanda 'Lüksün Merkezini Nişantaşı'na getiriyoruz' diyerek reklamlarına hız veren DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor.

ZİYA YILMAZ’IN NİŞANTAŞI KORU PROJESİNDE SORUN!

Yapılan haberlerde; Bölgenin toplam yeşil alanından daha büyük; 60 bin metrekare koru alanına komşu olan ve ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor ifadeleri kullanılıyor. 

Nişantaşı Koru Projesine bakıldığı zaman lüks'te sınır tanımayan Dap Yapı hakkında şirketin daha önceki bir çok projeleri ile ilgili ev satın alanlar, yeni ev sahibi olmak isteyenler, gerek yüksek aidatlar, gerekse bir çok sorunla başbaşa kalan ev almak isteyen ve ev almaktan vazgeçen bir çok kişinin sikayetvar.com internet sitesine yapılan şikayetleri kafaları karıştırdı. Bu şikayetlerde, günlerdir reklamları yapılan Nişantaşı Koru Projesinde'de mi sorunlar varı akıllara getirdi.

Aliye isimli bir kullanıcının "Nişantaşı Koru Projesi ile ilgili kafa karıştıran şikayetinde; You Tube kanallarına bakarsanız-ki ben bilgi almak için seyrettim Nişantaşı koruyu-tüm videolarda yorumlar kapalı muhtemelen olumsuz o kadar çok şey var ki yazılmasını istememişler ama buradan okudum ve başka projelere yöneldim." ifadeleri yer alıyor.

Bu denli büyük projelerin mimarı olan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz'ın bu ve benzeri şikayetlere nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor.

İşte sikayetvar.com sitesine Dap Yapı ile ilgili yapılan şikayetler.

https://www.sikayetvar.com/dap-yapi-insaat