Ziynet Sali düğün tarihini sahnede açıkladı

“Kastamonu Entegre 50. Yıl Buluşması” etkinliklerinde konser veren ünlü sanatçı Ziynet Sali, 24 Eylül’de evleneceğini söyleyerek, Kastamonuluları düğününe davet etti. Etkinlikte Anadolu Ateşi Dans Topluluğu da gösteri yaptı.

Ziynet Sali düğün tarihini sahnede açıkladı

İHA'nın haberine göre Ziynet Sali gecenin sarımsak kraliçesi seçildi. Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın hediyesi olan sarımsaktan tacı Sali’nin başına taktı.

Ziynet Sali düğün tarihini sahnede açıkladı

Sali, ilk defa böyle bir taç taktığını belirterek, teşekkür etti. Orkestrasında yer alan gitarist Erkan Erzurum ile dünyaevine girecek olan Ziynet Sali, 24 Eylül’de yapılacak düğününe Kastamonuluları da davet etti. 


Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterileri ayakta alkışlandı 


Ziynet Sali konserinin ardından Anadolu Ateşi Dans Topluluğu sahne aldı. Doğu ile Batı kültürlerinin harmanlandığı gösteride 3 bin halk dansı figürü ve müziğini içinde barındıran Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, farklı yaş grubundaki dansçılarıyla beğeni toplayan bir gösteriye imza attı. Kastamonu Entegre organizesinde gerçekleştirilen gecenin sonunda sanatseverleri selamlayan dans topluluğu, uzun süre alkışlandı.

Gecede Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Kastamonu’nun yöresel halk oyunu olan sepetçioğlu halk oyununu da oynadı.

Ziynet Sali düğün tarihini sahnede açıkladı - Resim : 2

Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’na çiçek takdim etti.