Ziynet Sali: "Hızlandırılmış evlilik yaşıyoruz"

Sevilen sanatçı Ziynet Sali, bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Ziynet Sali: "Hızlandırılmış evlilik yaşıyoruz"

Güneş gözlüğü ve maske ile kendini kamufle eden Sali, gazeteciler tarafından fark edilince "Bu halde nasıl tanıdınız?" diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Ziynet Sali: "Hızlandırılmış evlilik yaşıyoruz"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre tek başına mağazaları dolaşan 45 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının "Tatil nasıl geçti?" sorusunu, "Ne tatili, zaten 7 aydır koronavirüs tatili yaşıyoruz. Kıbrıs’taydım. Babamın sağlık sorunu vardı. Çok bir tatil havasında değildik" şeklinde yanıtladı.

"ENFEKSİYON VAR"

Babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Ziynet Sali, şunları söyledi:

"Durumu biraz daha iyi hastaneden çıktı. Buradan da söyleyeyim: Sigara sağlığa çok zararlı. 25 yılı aşkın bırakmasına rağmen gençliğinde içtiği sigaralar ciğerini çok yormuş. Astımı vardı. Çok şükür koronavirüs ile ilgili bir durumumuz yok. Enfeksiyon var maalesef."

"ÇOCUK DÜŞÜNÜYORUZ"

Geçtiğimiz yıl Erkan Erzurumlu ile nikah masasına oturan Ziynet Sali, evliliklerinin birinci yılını tamamladıklarını belirterek, pandemi döneminin kendilerine iyi geldiğini söyledi.

Sali, "Koronavirüs döneminde üç ay birlikte kalınca bayağı hızlandırılmış bir evlilik yaşıyoruz. Bizim için güzel oldu. Güzel bir düzen kuruldu. Taşlar iyice yerine oturdu. Geçen gün birinci yılımızı kutladık" dedi.

Şarkıcı, gazetecilerin "Çocuk yapma düşünceniz var mı?" sorusuna, "Neden olmasın. Tabii ki düşünüyoruz" yanıtını verdi.

Röportaj esnasında eşi arayan Sali, gazetecilerle vedalaşarak eşinin yanına gitti.

Ziynet Sali: "Hızlandırılmış evlilik yaşıyoruz" - Resim : 2