Acun Ilıcalı, 'Yaşamdan Hikayeler'in fişini çekti!

TV8 kanalında yayınlanan Lütfiye Pekcan'ın sunup hazırladığı 'Yaşamdan Hikayeler' programı son buluyor.

MedyaRadar'ın özel haberine göre hafta içi her gün 09:30'da yayınlanırken hafta sonuna kaydırılma kararı alınan ancak mevcut reytingleri de yeterli olmayınca fişi çekilen program artık ekranlarda olmayacak.

VEDAYI BÖYLE DUYURDU

Programın sunucusu Lütfiye Pekcan, kurumsal Facebook hesabından, "Çok değerli seyircilerimiz, gösterdiğiniz ilgi ve sevgiye çok teşekkür ederiz. Tv8'deki yayın hayatımız bu kadarmış. Yeni mecralarda buluşmak üzere. Hepinizi çok seviyoruz." ifadelerini kullanıldı.

YENİ BİR KANALA GEÇEBİLİR

Medyaradar'ın ulaştığı ilk bilgilere göre, Yaşamdan Hikayeler'in ekran macerası tam olarak bitmedi. Programın yapımcısının şu an için bir başka televizyon kanalı ile temas halinde olduğu ve her an için yeni bir anlaşma sağlanabileceği öğrenildi.

BİRER BİRER GİDİYORLAR

Daha önce FOX TV'de Seda Akgül, Kanal D'de ise Asuman Dabak'ın programları gündüz kuşağının reytinge kurban giden yayınları olarak dikkat çekmişti...
Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Trendyolmilla, yapay zeka ile tasarlanan koleksiyonunu satışa sundu Kapısı açık otobüsten düşerek hayatını kaybeden kadın toprağa verildi Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı