Alişan - Buse Varol çifti hakkında çok üzücü iddia!

Şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol, 1 yaşına basan kızları Eliz’in doğum gününden kareler paylaştı. Çiftin sosyal medyaya yükledikleri fotoğraflarda aynı kareye özellikle girmemeleri, bir süredir boşanacakları yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Alişan ile Buse Varol çifti, geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta kucaklarına aldıkları kızları Eliz'in doğum gününü kutladı. Son aylarda zor günleri beraber atlatan çiftin hakkında çıkan ayrılık dedikoduları paylaştıkları fotoğraflarla daha da güçlendi.

Alişan kızının doğum gününü kutlarken paylaşımlarda eşi Buse Varol'un olmaması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Buse Varol tarafında da durum farklı değildi. Varol, çeşitli pozlar paylaştı ancak onun karelerinde de Alişan pek görünmüyordu. Alişan son paylaşımlarında korona virüsten vefat eden kardeşinin çocukları ve eşiyle pozlarını paylaşırken Buse Varol'un fotoğrafta olmaması sosyal medyada gündem oldu.

İkilinin paylaşımlarında birbirlerine yer vermemesi takipçilerinin de gözünden kaçmadı. Alişan ve Buse Varol'un fotoğraflarına yorum yağdı.


Çoğu takipçi "Eşi neden resimde yok", "Araları mı bozuk", "Buse'nin partisinde Alişan ve ailesi yok" ifadelerini kullandı. Buse Varol'un paylaşımlarına da benzer yorumlar gelirken herkes aynı soruyu sordu: "Alişan nerede?"

Öte yandan çiftin Instagram hesaplarında birbirlerinin fotoğraflarını beğenmemeleri de aralarının bozuk olduğunu bir başka kanıtı olarak yorumlandı.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde