Altınordu Başkanı Özkan: "İnşallah Göztepe çıkar"

Altınordu Başkanı Özkan, Süper Lig mücadelesini, “Bizim işimiz kolay değil. İnşallah Göztepe çıkar” diye yorumladı.

Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre TFF 1. Lig'de Play-Off umudunu sürdüren Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün Süper Lig hedefinin 2020 yılı olduğunu belirterek "Bizim son iki maçta işimiz kolay değil. Ben iki maçtan 6 puan bekliyorum. Ancak kolay mı değil. Ümraniye Play-Off hedefliyor, Eskişehir ise ilk 2 yarışı veriyor. İki rakip de şu an bizden önde. Ancak ben Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasını en çok isteyenlerden biriyim. Taraftar kimliği ve şu anki kulüp yönetimi, şirket oldukları için söylüyorum, çok başarılı" diye konuştu.

Kulüpler dernek olamaz

Kulüplerin dernek olarak yönetilmesine tepki gösteren Özkan, "Dernek yönetiminden iğreniyorum. Bu yönetim biçimi çağın gerisindedir. Belediye başkanının kankaları, arkadaşları yönetimde olacak falan, bu iş böyle olmaz. Nasıl fabrikalarımızda profesyoneller çalışıyorsa, futbol da böyle olacak. Zaten Türkiye'de futbol devletin desteği ve üç büyüklerin ittirmesiyle gidiyor. Kulüpler altyapıya yatırım yapmıyor. Ben bir tane Don Kişot çıkmışım" dedi.

Atom karınca markaj altında

Türkiye'de altyapıya verdiği önem ve yetiştirdiği yıldızlarla adından söz ettiren TFF 1. Lig ekibi Altınordu'nun yıldızları Süper Lig'in takibinden düşmüyor. Son dönemde Çağlar Birinci'yi Almanya ekibi Freiburg'a gönderen, Başakşehir'e ise Cengiz Ünder'i yollayan Şeytanlar'ın 20 yaşındaki sağ beki Yusuf Acer'e de Süper Lig'den talip var. Altınordu altyapısının yetiştirdiği yıldız oyuncuyu Galatasaray, Başakşehir, Bursaspor ve Gençlerbirliği kulüplerinin izlediği ve sezon sonunda İzmir ekibinin kapısını bir teklifle çalmayı hedefledikleri öğrenildi.

Doğruladı

Bu kulüplerin arasında en ciddi teklifin G.Saray ve Başakşehir'den geldiği öğrenildi.
Ancak Cengiz Ünder'in transferinde Başakşehir'le kurulan ilişki ve genç futbolcunun da burada gösterdiği gelişim nedeniyle ibrenin İstanbul ekibinden yana olduğu öğrenildi. Altınordu'da 2015 yılında profesyonel olan ve genç yaşına rağmen A takımın bankoları arasında yer alan 20 yaşındaki Yusuf Acer'in durumu lig bitiminde netleşecek. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan da, "Altyapımızdan yetişen, 1.67 boyundaki sol bekimiz Yusuf Acer'e Süper Lig'den talipler var" diyerek genç futbolcuya teklifleri doğruladı.
Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Kıvanç Tatlıtuğ'dan Çağatay Ulusoy sorusuna yanıt