Arda Turan hamile eşinin üzerine titredi

Oğluna kavuşmak için sabırsızlanan Arda Turan’ın babalık duygusu kabardı. Futbolcu, önceki gün Ege’de yat sefası yaptığı eşinin karnını öptü.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Başakşehirli futbolcu Arda Turan, futboldaki başarısını şimdiden babalığa da taşıdı. 6 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan'la Ege'de tatil yapan ünlü futbolcu, rotayı Marmaris'ten Bodrum'a çevirdi. Oğulları Hamza Arda'nın doğumu için gün sayan ikili, önceki gün Cennet Koyu'nda demirli lüks motoryatta objektiflere yansıdı.

Sosyetik güzelin iyice büyüyen karnı gözlerden kaçmadı. Eşinin üzerine titreyen Turan'ın, bir ara Doğan'ın karnını sevip öpmesi "Yeşil sahaların yıldızı, babalıkta da sınıfı geçecek" dedirtti.



Hamile eşinin rahatı için haftalık 35 bin dolara (yaklaşık 170 bin lira) 'Greystone' adlı lüks tekneyi kiralayan Turan, gazetecilere karşı da tetikteydi. Futbolcu, muhabirleri fark edince "Bizi çekiyorlar" diyerek eşini havluyla sarıp sarmaladı.
Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi Sevilen aktörün ölümü üzüntü yarattı Aslı Enver'in günlük stiline beğeni yağdı