Arkas harikalar yaratıyor!..

Galatasaray'ı İzmir'de de set vermeden mağlup eden Arkasspor, Acıbadem Erkekler Voleybol 1.Ligi Play-Off serisinde yarı finale yükseldi.

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi Play-Off ilk tur 2. maçında Arkaspor, Galatasaray FXTCR'yi 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. İstanbul'daki ilk maçta da rakibini yenen mavi-beyazlılar, İzmir Atatürk Voleybol Salonu'ndaki rövanşa hızlı başladı. İlk sette iki teknik molaya da önde girmeyi başaran Arkasspor, 25-19'la 1-0 öne geçti. İkinci sette de Arkasspor rakibine göre çok üstündü. Schitt, Perrin ve Urnaut'la sayılar bulan İzmir ekibi bu seti de 25-17 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Son sette Galatasaray oyuna zaman zaman ortak olsa da Arkasspor tecrübesini konuşturup 25-21'le maçtan 3-0 galip ayrıldı. Mavi-beyazlılar, yarı finalde Fenerbahçe Grundig-Gümüşhane Torul Gençlik serisinin tur atlayan ekibiyle eşleşecek. 

SALON: Atatürk Voleybol
HAKEMLER: Ozan Sarıkaya ***, Bülent Bozkurt ***
ARKASSPOR: Mustafa ***, Schitt ***, Erhan ***, Urnaut ***, Perrin ***, Hakkı *** (Hasan ***, Yiğit Gülmezoğlu ***)
GALATASARAY FXTCR: Ferhat **, Abdalla **, Ahmed **, İbharim **, Martin **, Fırat ** (Mehmet **, Boğaçhan **, Sinan **, Cansın **, Muhammet **)
SETLER: 25-19, 25-17, 25-21
SÜRE: 80 dakika (26, 25, 29)

GÖKHAN ÖZYURTLU / YENİ ASIR



Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Furkan Andıç: "Sevmeyi seven biriyim" Hadise paraya para demiyor! Reklam geliri dudak uçuklattı Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Dilan Polat tahliye mi olacak? Yasemin Özilhan oyunculuğa geri mi dönüyor?