Aslan Kızlar zaferle döndü!...

Galatasaray Daikin, İtalya deplasmanında fırtına gibi esti, Unendo Yamamay’ı set vermeden devirerek Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu’ndaki dördüncü maçında üçüncü galibiyetini elde etti.

Voleybolda, DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Galatasaray Daikin, deplasmanda İtalyan temsilcisi Unendo Yamamay’ı 3-0 yenerek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini kazandı.

Busto Arsizio kentindeki maçta fırtına gibi esen temsilcimiz ilk seti 25-22’lik skorla önde tamamlayarak 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılı ekip ikinci sette daha etkili bir oyun ortaya koydu ve bu bölümü de 25-20’lik üstünlükle kapatarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sette ev sahibi ekip tüm kozunu oynadı. Ancak rakibine geçit vermeyen ve etkili servisler atan Galatasaray Daikin seti 25-23, maçı da 3-0 kazanmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla dördüncü maçında, üçüncü galibiyetini aldı.

SALON:  Pala-Yamamay
HAKEMLER: Wim Cambre (Belçika), Epaminondas Gerothodoros (Yunanistan)
UNENDO YAMAMAY: Ortolani (5), Degrani (4), Garzaro (5), Bianchini (5), Michel (4), Leonardi (5), Marcon (4), Spirito (4), Buijs (4), Arrighetti (5), Wolozs (4), Petrucci (4)
GALATASARAY DAİKİN: Ergül (7), Sinem (7), Nihan (7), Montano (7), Aslı (7), Veljkovic (7), Kimura (6) Gamze (6), Bihter (6), Neriman (6), Lo Bianco (6), Ezgi (6)
SETLER: 22-25, 20-25, 23-25 

RAGIP TEKİN / SKORER




Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Jennifer Lopez konser biletlerini satamıyor