Bergüzar Korel'in ablası miras davasını geri çekiyor

Bergüzar Korel, aylardır görüşmediği ablasıyla konuştu. Saatlerce telefonda sohbet eden iki kardeş sonunda yaşanan gerginliğin daha fazla sürmemesi konusunda uzlaştı.

Bergüzar Korel’in hakkında mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdığı Amerika’da yaşayan ablası bir süre önce tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı’na konuşmuş ve ailesi hakkında zehir zemberek açıklamalar yapmıştı.

Aile içi savaş tüm hızıyla sürerken bu hafta flaş bir gelişme yaşandı. Bergüzar Korel, aylardır görüşmediği ablasıyla konuştu. Saatlerce telefonda sohbet eden iki kardeş sonunda yaşanan gerginliğin daha fazla sürmemesi konusunda uzlaştı.

Abla Korel aynı gün annesiyle de görüşüp arasındaki buzları eritti ve annesi Hülya Darcan’a açtığı miras davasını da geri çekme kararı aldı.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Trendyolmilla, yapay zeka ile tasarlanan koleksiyonunu satışa sundu