Beyaz balinaların sırrı ne?...

Akdeniz'de beyaz balinaya pek sık rastlanmaz. Ancak Adriyatik kıyısındaki San Benedetto del Tronto'da 7 metre uzunluğundaki dev bir beyaz balina, ton balığını göz açıp kapayıncaya kadar yuttu.

Bilim insanları, buradan yola çıkarak Akdeniz'de pek rastlanmaya bu vahşi hayvanların nereden geldiğini araştırmaya başladı. Araştırma sonuçlarına göre beyaz balinalar, Avustralya kıyılarından Akdeniz'e gelmiş.

Bilim insanlarına göre geç dönemde görülen bir buzul çağda, Hint-Pasifik Okyanusu'nda yaşayan bir dişi balina yolunu şaşırarak Akdeniz'e doğru geldi. Burada doğuran balina Akdeniz'deki beyaz balinaların atası oldu. Beyaz balinalar da tıpkı som balıkları gibi doğumlarını, ilk doğum yaptıkları yere geri dönüp yapıyorlar. Böylece Akdeniz'deki beyaz balina nüfusu oluşmuş oldu.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!