Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat'a duygusal veda

Çağlar Ertuğrul'dan beklenen "Teşkilat" açıklaması geldi.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre TRT’nin Tims&B imzalı dizisi Teşkilat’ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ekibe veda etmesinin yankıları sürüyor.

Yapım şirketi pazartesi günü konuyla ilgili “Teşkilat’ dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca ‘Teşkilat’ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul’a teşekkürlerimizi sunarız. ‘Teşkilat’ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir” açıklamasını yapmıştı.

Çağlar Ertuğrul da ekip arkadaşlarıyla çok sayıda fotoğrafını Twitter hesabından yayınlayarak “67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın ‘Teşkilat’ yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek…” açıklamasında bulundu.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Trendyolmilla, yapay zeka ile tasarlanan koleksiyonunu satışa sundu