Can Yaman ve magazin muhabiri hakkında mide bulandıran iddia!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programıda Ece Erken; Can Yaman ve bir magazin muhabiri hakkında şaşırtan bir iddiayı ekrana taşıdı.

Ece Erken canlı yayında Can Yaman ve işten çıkarıldığını ifade ettiği magazin muhabiri hakkındaki iddiayı şu ifadelerle dile getirdi: "Böyle bir iddia var. Bundan yaklaşık 1 ay evvel Can Yaman'ın hayranı Can'a geliyor 'Seninle fotoğraf çektirmek istiyorum' diyor. Yanında da bir magazin muhabiri var. Birlikte ofise çıkıyorlar ve ofiste iddialara göre şiddet ve istismar yaşanıyor.

Kız sayfasında bunu paylaşıyor. Bir süre sonra da siliyor. O muhabir sırf bu iddadan dolayı işten atılıyor... Böyle sapkın kişiler içimizde de var. Kızlar kanuni yoldan haklarını arayacaktır ama iddiaya göre Can Yaman'da kızlara dava açmış..."

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Kıvanç Tatlıtuğ'dan Çağatay Ulusoy sorusuna yanıt