Danla Bilic ve Kubilay Aka'nın ayrılığında olay 'popo' iddiası!

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka'nın sosyal medya ünlüsü Danla Bilic'le aşk yaşadığı haberi magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin magazin gündemine yön veren programı "Beyaz Magazin"de Kubilay Aka ve Danla Bilic'in ani ayrılığı konuşulurken Pınar Eliçe, "Bu tarz hızlı başlayan ilişkilerin sonu pek de hayırlı olmuyor. Bir anlık adrenalin, o an hormonların harekete geçmesi, fiziksel çekim gücü... O anlık duygular gün geliyor yerini ayrılığa bırakıyor..." yorumunda bulunurken usta gazeteci Bilal Özcan ise, "Ben gerçeği açıklıyorum arkadaşlar. Daha fazla dayanamayacağım. Poposundaki implantı çıkardığı için bu ilişki bitti. İnternette yorumlar bu şekilde" ifadelerini kullanarak merak uyandırdı.

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Jennifer Lopez konser biletlerini satamıyor