Demet Akalın, Selin Ciğerci'nin düğününe katılacak mı?

Demet Akalın ve son zamanlarda yakın görüştüğü Selin Ciğerci arasında neler oluyor? Kına gecesi sonrası gerginlik mi çıktı?

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programının haberine göre Demet Akalın, Selin Ciğerci'nin kına gecesinden ayrılırken organizasyonun kötü olmasından; yeme-içme düzeninin aksaklığından dert yandığı sırada bir kişi yanına gelip "Haberiniz yok mu Selin Ciğerci bu gece için kına-organizasyon şirketinden 250 bin TL'nin üzerinde para kazandı. Sizin gibi ünlü isimler geceye katıldı. Şirket bol bol paylaşım yapacak. Büyük reklamları olacak." dedi.

Demet Akalın, Selin Ciğerci bunu kendisine söylemediği için oldukça bozuldu ve sosyal medya hesabından tüm paylaşımları tek tek kaldırdı. Programda yer verilen bilgiye göre Demet Akalın, Pazartesi günkü düğüne şimdilik gitmeme kararı aldı.

Yayına bağlanan Selin Ciğerci, "Demet Akalın paylaşımları eğer bu yüzden sildiye Allah benim bin be...mı versin. Fotoğrafları kötü çıktığı için sildi" açıklamasında bulundu. Program sunucusu Gazeteci Gülşen Yüksel Salt ise kişilerle birebir konuştuklarını ve organizasyon şirketinden para alındığını öğrendiklerini söyledi.

Demet Akalın ise programa gönderdiği mesajda "Kızlar anlattıklarınız doğru. Selin çok ağlıyor. Bakalım bir şekilde çözeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük