Dikkat! Perşembe günü kar yağacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve uzmanlar, bu hafta için soğuk ve yağışlı hava uyarısı yaptı. Alınan bilgilere göre, günlerdir etkili olan sıcak ve yağışsız havalar, yarından itibaren yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakacak.

MedyaRadar'da yer alan habere göre sıcaklıkların yer yer 10 dereceden fazla düşmesi beklenirken, soğuk ve yağışlı havaların 2 gün etkili olacağı, önümüzdeki hafta sonu ise havaların yeniden ısınacağı ifade edildi.

BOLU DAĞI İÇİN YOĞUN KAR UYARISI

Twitter'da yaptığı hava durumu tahminleriyle bilinen "hava forum" isimli hesap, perşembe günü için kar uyarısında bulundu. Yapılan paylaşımda, "19 Mayıs Perşembe akşamı Bolu Dağı geçidinde yoğun kar bekliyoruz. Trafikte aksamalar olabilir." denildi.

Öte yandan bir önceki paylaşımda ise "Perşembe ve cuma günü için kombiler mesaiye hazırlanıyor. İzmir'in dağlarında, Bolu'nun yükseklerinde yoğun kar bekliyoruz." uyarısı yapılmıştı.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde