Doğan Holding’in iki yöneticisi hakkında sıcak gelişme!

Gözaltına alınan Doğan Holding üst düzey yöneticilerinin serbest bırakıldığı öğrenildi.

MedyaRadar'da yer alan habere göre Doğan Holding üst düzey yöneticilerinden Avukat Erem Turgut Yücel ile Yahya Üzdiyen az önce hakim karşısına çıkarıldı ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Daha önce Doğan Holding’in Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu tutuklanmıştı.

Holding’in iki yöneticisinin de odalarında arama yapılmış ve gözaltında tutulmuştu. Bugün hakim karşısına çıkan Turgut ve Üzdiyen’in kontrol kararı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

BARBAROS MURATOĞLU SORUŞTURMASI

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, ‘FETÖ’nün avukat yapılanması’nda yer alan itirafçı avukat Ramazan Aykış’ın ifadeleri üzerine 1 Aralık’ta Ankara’da gözaltına alınmış, 14 gün sonra İstanbul’da tutuklanmıştı. Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan Ramazan Aykış ifadesinde, 2012’de Barbaros Muratoğlu’nun, temsilcisi olduğu şirketin vergi ve yüksek meblağlı para cezalarını konu alan davaları nedeniyle kendileriyle çalışmak istediklerini söylediğini ileri sürdü.

Aykış, bunun ardından Mizan Hukuk Bürosu’nun başındaki Mehmet Yusuf Burak ve Polis Akademisi öğretim üyesi Cemaleddin Karadaş’ın İstanbul’da Erem Turgut Yücel ve Yahya Üzdiyen ile toplantı yapıp sözleşme imzaladığını öne sürmüştü. Avukat, itirafında, vekaletin 2014 yılına kadar sürdüğünü iddia etmişti.
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı